Robart Vloeren - specialist in kwaliteitsvloeren

Hoe vind je de perfecte vloer?

Een vloer is meer dan alleen een oppervlak; het is de basis waarop het leven thuis zich afspeelt. Het vinden van een vloer die stijlvol en duurzaam is, kan echter een complexe opgave zijn. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en ontdek de vloer die niet alleen vandaag mooi is, maar ook de tand des tijds zal doorstaan.

De ideale vloer in vijf stappen

Het selecteren van de ideale vloer voor uw huis is een persoonlijke reis die zowel spannend als bepalend is voor de sfeer van uw leefruimte. Bij Robart Vloeren hebben we een eenvoudig stappenplan ontwikkeld dat u begeleidt bij het maken van de beste keuze. Volg deze stappen om dichter bij de vloer te komen die niet alleen uw esthetische wensen vervult maar ook past bij uw levensstijl en comfortbehoeften.

Stap 1: Beoordeel de ruimte

Kijk goed naar de ruimtes waar de nieuwe vloer komt te liggen. Overweeg de functie van elke kamer, de hoeveelheid licht en hoe vaak de ruimte gebruikt zal worden. Heeft u kinderen, huisdieren, of ontvangt u vaak gasten? Dit zal invloed hebben op het type vloer dat u nodig heeft. Sommige materialen zijn bijvoorbeeld krasbestendiger en makkelijker schoon te maken dan andere.

Stap 2: Bepaal uw stijl

Denk na over uw decor en de sfeer die u wilt creëren. Wilt u een warme, uitnodigende sfeer of een strakke, moderne uitstraling? Uw persoonlijke stijl zal de richting wijzen naar de kleur en het patroon van uw vloer. Komt u er niet uit, neem dan contact op met een van onze stijladviseurs!

Stap 3: Kies het materiaal

Elk materiaal heeft zijn eigen charme en functionaliteit. Ontdek onze materialen:

Laminaat

De veelzijdige keuze

PVC

De stille kracht

Tapijt

Warmte en luxe

Vinyl

Duurzaam en veelzijdig

Stap 4: Meet de ruimte op

Bepaal de afmetingen van uw ruimte om te kunnen inschatten welke hoeveelheid materiaal nodig is. Dit helpt ons om u een nauwkeurige schatting te geven van de kosten. Bij Robart Vloeren bieden we kwaliteitsopties voor elk budget.

Stap 5: Krijg persoonlijk advies van een van onze experts

Bent u op zoek naar de perfecte vloer, maar weet u niet zeker waar te beginnen? Bij Robart Vloeren begrijpen we dat de keuze overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we u uit om gebruik te maken van ons deskundig advies – kosteloos en zonder enige verplichting.

Vul ons contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Robart Vloeren

Over ons

Al sinds 1996 is Robart Vloeren een begrip op het gebied van kwaliteit en persoonlijke service. Onze expertise schuilt in de harmonieuze combinatie van hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. De vloeren in ons assortiment zijn met uiterste zorg uitgekozen om te voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, en ons toegewijde team van professionele stoffeerders is toegewijd aan het nauwkeurig en zorgvuldig plaatsen van elke vloer. Wij verzekeren u van een resultaat dat niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft, waarvan u jarenlang genot zult hebben.

Robart Vloeren staat voor het verwezenlijken van uw droomvloer, een vloer die naadloos aansluit bij uw interieur en het naar een hoger niveau tilt. Kiezen voor Robart Vloeren betekent kiezen voor een betrouwbare partner die alle tijd neemt om uw wensen om te zetten in werkelijkheid. Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen en onze persoonlijke benadering zelf te ervaren.

Bezoek onze showroom in Apeldoorn

In onze showroom in Apeldoorn kiezen we voor een persoonlijke benadering. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om u te begrijpen en u te begeleiden naar de perfecte vloer. Onze gepassioneerde vakmensen staan klaar om u met plezier door ons assortiment leiden.

Maak snel een afspraak met een van onze deskundige adviseurs!

Bezoek onze showroom

Plan een afspraak in met een van onze experts in de showroom in Apeldoorn. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op +31 6 83787878.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.